Metsästys

Sinulle joka haluat kokea toisenlaisen metsästysretken.

Järjestämme laadukkaita metsästyksiä pienemmille seurueille, joissa sinulle annetaan mahdollisuus seurustella ystäviesi tai asiakkaittesi kanssa.

Täällä voit kokea luonnon erilaisuuden - kaikkea syvimmästä metsästä aina meren uloimmille luodoille.

Hirvieläinten metsästys     Vesilintujen metsästys              Sorsastus                     Kyyhkyn metsästys          Pienriistametsästys

Keskitymme riistanhoidossamme parantamaan riistan elinympäristöä, hoitamaan ja seuraamaan riistakannat ja tietenkin parantamaan tietoutta riistasta ja sen ympäristöstä.

Pidämme riistakannat terveinä ja tasapainossa elinympäristönsä kanssa metsästämisen avulla. Tietenkin ylläpidämme hyvää metsästysetiikkaa.

Sarvimitat, iänmääritykset ja ruhopainot, lisääntymisluvut ja sukupuolijakauma antavat tarpeellista tietoa seuraavan vuoden kannanhoidolle.


Riistan elinympäristön parantaminen vaatii riistapeltojen ja lammikkojen perustaminen, avohakkuita ja taimikoita jotka tarjoavat ruokaa ja syvän metsän suojaa.

Ja kaikki tästä luonnon ihanasta voit ihailla passipaikaltasi. Ja siellä sinä olet osa tätä management-ajatteluamme.

Haluamme että sinullakin on täältä lähtiessäsi uutta tietoa ja kokemuksia takataskussasi.

Voit yöpyä pienessä mökissä suihkulla ja vessalla varustettuna, nauttia lounaastasi grillikodassa tai asua jahtihuvilassa ja syödä huippuluokan riista-aterian - kaikki toiveittesi mukaan.